Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Bibliografia

Tresors d’art albanais Paris 1993
Fq. 58,63, 66 , 67, 70, 71 , 73, 74, 89

Dr. Myslym Hotova

Toleranca burim i hapësirës ekumenike dhe e artit ekumenik në Berat


Shtepia Botuese: “Toena”
Fq. 68, 64 – 65 , 67
Ikonen aus albanien, Sacrale Kunst des 14. bis 19. jahrhunderts


Fq. 44 , 46 , 48 ,52, 54, 60 , 70, 76, 82, 92
Dr. Myslym Hotova
Toleranca . Burimi i hapësirës ekumenike dhe i artit ekumenik në Ballkan


Shtepia Botuese:“Toena“
Fq. 66. 67, 68 ,70, 72, 88
Albanien Zwischen Kreuz und Halbmond Munich 1998


Fq. 28, 27
Art’thënia te çetirë


Gazmend Muka
Fq. 10,35,36,37,38,39, 40-57, 62 65 - 69,77, 91
Mbishkrime të kishave në Shqipëri


Theofan Popa
Fq. 89, 121 , 131

« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri