Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Biblography

Tresors d’art albanais Paris 1993


Page. 58,63, 66 , 67, 70, 71 , 73, 74, 89
Dr. Myslym Hotova
Toleranca burim i hapësirës ekumenike dhe e artit ekumenik në Berat


Editors:“Toena”
Page. 68, 64 – 65 , 67
Ikonen aus albanien, Sacrale Kunst des 14. bis 19. jahrhunderts


Page. 44 , 46 , 48 ,52, 54, 60 , 70, 76, 82, 92

Dr. Myslym Hotova
Toleranca . Burimi i hapësirës ekumenike dhe i artit ekumenik në Ballkan


Editors :“Toena“
Page. 66. 67, 68 ,70, 72, 88
Albanien Zwischen Kreuz und Halbmond Munich 1998


Page. 28, 27
Art’thënia te çetirë


Gazmend Muka
Page. 10,35,36,37,38,39, 40-57, 62 65 - 69,77, 91
Mbishkrime të kishave në Shqipëri


Theofan Popa
Page. 89, 121 , 131

« Janar 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri