Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Informacion mbi muzeun

Muzeu : Muzeu Kombëtar Ikonografik Berat

Adresa: Lagjia Kala, Berat

 

Orari i Hapjes:

Për  periudhen, 1 tetor - 30  prill

                        cdo dite 9 00 – 16 00

                        e diele, 9 00  – 14 00

Per  periudhën 1 maj - 30 shtator

                        çdo dite, 9 00 – 13 00  &  16  – 19 00

                        e diele, 9 00  – 14 00

Dita e pushimt javor : e hënë


Çmimi  i  biletes : 200 lekë

Përfitojnë  50%  të çmimit të biletës:

·              Pensionistët që kanë këtë status.

·              Veteranët e Luftës që kanë dëshmi zyrtare.

·              Ish të dënuarit dhe të përndjekurit politikë të sistemit komunist me status.

·              Invalidët dhe jetimët  me status.

 Me tarifë zero:

·              Studentët me kartën e studentit. 

·              Nxënësit e sistemit parauniversitar kur janë në grup dhe për qëllime 

              mësimore hyrja është falas.

 Sherbimet : Guide në gjuhët angleze dhe italiane, organizojnë aktivitete didaktike

 

Tel:     +355 32 33133 (home)

           +355 69 2098664

           +355 68 4047906

Faqja web:      www.beratmuseum.net

Drejtor:             Kastriot Dervishi

E mail:            info@beratmuseum.net


« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri